Aluminium pallet, direct van de producent

Al ruim 30 jaar produceren wij aluminium pallets in eigen fabriek in Duitsland. Het verwerken van aluminium profielen in combinatie met plaatmateriaal is onze specialiteit. De jarenlange ervaring komt de kwaliteit van onze producten ten goede. Het bewijs daarvan is de hoge kwaliteit van ieder aluminium pallet die wij produceren.

Aluminium pallet

Aluminium pallet, voor hygiënisch en steriel gebruik

Een aluminium pallet wordt ingezet op plaatsen waar pallets van andere materialen zoals hout en kunststof niet gebruikt mogen worden. Binnen het anti-statische bereik, horecagelegenheden, toepassingen met hittebehandeling, medicijnproductie, verwerkers van gevaarlijke stoffen, cleanrooms, etc. Ieder product uit onze fabriek is GMP-gecertificeerd, water- en stofdicht, vrij van bramen en heeft hoogwaardige lasnaden.

Aluminium pallet                       Aluminium pallets

Aluminium pallet, gelast

Een aluminium pallet is alleen geschikt wanneer deze gelast is. In een gelaste pallet kunnen geen voedselresten, vloeistoffen of stofdeeltjes achterblijven na reiniging. Voor toepassingen waar hygiëne en/of stofvrijheid een grote rol speelt zijn onze naadloze pallets het best geschikt.

Aluminium pallets      Aluminium pallet

Aluminium pallet, in diverse standaardafmetingen

Aluminium pallet

Aluminium pallet op maat

Naast standaardmaten produceren wij ook de mogelijkheid om een aluminium pallet op maat te produceren. Al vanaf 10 stuks kunnen wij indien technisch maakbaar alle mogelijke pallets op maat maken. Klik hier voor meer informatie over onze maatwerkproducten.

Aluminium pallet              Aluminium pallet

Wij bedienen onze klanten vanuit ons verkoopkantoor in Goirle. Wij bieden logistieke oplossingen met onze aluminium producten. Vraag gerust om advies of een persoonlijk gesprek zodat wij onze kwaliteitsproducten kunnen komen presenteren. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. Calvo International biedt oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

 

Calvo International B.V.

Email: info@calvo.nl

Tel: 0031 13 785 4240