Maatwerk aluminium pallets, direct van de producent

In onze eigen fabriek in Duitsland produceren wij al 30 jaar o.a. maatwerk aluminium pallets. Onze jarenlange ervaring komt de kwaliteit van onze producten ten goede. Het is onze specialiteit om aluminium profielen en aluminium plaatmateriaal te verwerken tot logistieke oplossingen. Wij zijn in staat om zowel kleine als grote aantallen op korte termijn te produceren. Al vele bedrijven in het Benelux-gebied hebben wij naar tevredenheid beleverd met onze kwaliteitsproducten.

Maatwerk aluminium pallets

Aluminium pallets op maat, voor specifieke toepassingen

Al vanaf 10 stuks produceren wij aluminium pallets op klantspecificatie. Binnen de technische maakbaarheid is alles mogelijk. Wij kunnen standaard pallets ombouwen op aanvraag. Een voorbeeld van een dergelijke oplossing is hierboven afgebeeld. Ook produceren wij producten compleet op klantspecificatie zodat uw logistieke oplossing 100% voldoet aan uw verwachtingen. Onze maatwerk aluminium pallets zijn GMP-gecertificeerd, water- en stofdicht, vrij van bramen en hebben hoogwaardige lasnaden.

Maatwerk aluminium pallets  Maatwerk aluminium pallet

Levertijd van maatwerk aluminium pallets

Het uitleveren van maatwerk aluminium pallets kan binnen enkele weken. Voordat wij met de productie starten leveren wij eerst een technische tekening aan ter controle. Op deze tekening staan alle eventuele maten vermeld. Het produceren van één of enkele pallets om te testen is ook mogelijk. U kunt deze pallets uitvoerig testen voordat u overgaat tot het bestellen van een serie. Na de testperiode is het mogelijk om wijzigingen door te voeren. Het eindresultaat zal dan precies zijn zoals gewenst. Vraag ons eenvoudig om de mogelijkheden hiervoor.

Maatwerk aluminium pallets                                Maatwerk aluminium pallets

Vanuit ons verkoopkantoor iGoirle bedienen wij onze klanten in het Benelux-gebied. Het inplannen van een persoonlijk gesprek bij u ter plekke kan altijd op korte termijn. Calvo International biedt met aluminium transportsystemen oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Calvo International B.V.

Email: info@calvo.nl

Tel: 0031 13 785 4240